De wereld kent uitdagingen. Wat is het antwoord op deze uitdagingen van de toekomst? Een grote vraag.

SYNDLE is begonnen met het formuleren van een antwoord. Een jaar geleden startte Femke Attema als stagiaire onder begeleiding van John Hokkeling bij SYNDLE met een onderzoek naar hoe eco-sociaal-positieve bedrijven het verschil kunnen maken bij het oplossen van deze wereldproblemen. Samen hebben zij veel inzichten opgedaan en deze vertaald naar een aanpak. Wij noemen het de Friendly World waarin Friendly Firms (bedrijven) het verschil maken.

 

Op 22 september 2021 organiseren we een event om onze inzichten en ideeën te delen. Het wordt een inspirerende middag waarin de kansen voor bedrijven, om bij te dragen aan een Friendly World, centraal staan. Daarnaast willen we het gesprek aangaan over jouw blik op een Friendly World. Dompel je onder in de mogelijke wereld van de toekomst!

 

Wat

The Friendly Firm

Waar     

Duurzaamheidsfabriek Dordrecht (Leerparkpromenade 50, Dordrecht)

Wanneer

22 september 2021

Programma   

13:00 Ontvangst

13:30 Welkom

13:35 De Duurzaamheidsfabriek – een inleiding en inkijkje (naam)

14:00 Rondleiding Duurzaamheidsfabriek

15:00 The Friendly Firm – Femke en John in gesprek over vriendelijkheid en mindset

16:00 The Friendly World – het grotere verhaal van vriendelijkheid en duurzaamheid

16:30 Netwerk borrel

 

Benieuwd naar de inhoud? Een tipje van de sluier:

Grote problemen ga je te lijf met kleine stapjes.

Als Mussafh, een katoenplukker uit India die zo weinig verdient dat hij zijn gezin niet kan onderhouden, je beste vriend zou zijn – zou je er dan echt blij van worden dat je hier een katoenen T-shirt koopt voor maar € 3,95? In een Friendly world is er echte solidariteit en gaat ‘geluk’, niet ten koste van een ander.

 

Heb je er al zin in?

Meld je alvast aan voor dit event of stuur de uitnodiging door naar een collega voor wie dit event relevant is. Vanzelfsprekend houden we alle RIVM-voorschriften in acht.