‘Succesvol van concept naar praktijk, samen met je medewerkers!’
Het Webinar is helaas al geweest, bekijk via de link hieronder de Replay van het Webinar: Replay Wat kun je verwachten? Wij zien momenteel dat eten & drinken een steeds belangrijkere rol gaat spelen in de behandeling en verzorging van patiënten. Er is behoefte aan nieuwe en vooruitstrevende voeding- en belevingsconcepten. Het ontwikkelen en …
Lees meer
De echte oorzaken van Burn-out
76% van de mensen ervaren (soms) verschijnselen van een burn-out en zelfs 28% ervaart deze verschijnselen vaak of altijd op werk. Dat is bijna 1 op de 3! Weet jij wat een burn-out nu echt veroorzaakt? Een burn-out wordt niet alleen door overwerken veroorzaakt. Integendeel, dit is maar een klein onderdeel van de oorzaak. Onderzoeksbureau …
Lees meer
SYNDLE TALK! – Een leven lang leren
Het Webinar is helaas al geweest, bekijk via de link hieronder de Replay & de landingspagina van het Webinar: Landingspagina Replay SYNDLE TALK – Een leven lang leren De manier waarop men leert is de afgelopen jaren enorm veranderd, door alle technologische ontwikkelingen en het gebruik van het internet zijn er enorme stappen gemaakt. Tegenwoordig …
Lees meer
SYNDLE Talk! Gastvrijdichtbij
SYNDLE Talk – Gastvrijdichtbij Onze ‘intelligente lock down’ begint langzamerhand te ‘un-locken’. We mogen weer meer naar buiten, de horeca is weer open, de scholen zijn grotendeels weer begonnen maar de boodschap daarbij is: geen fysiek contact maken, anderhalve meter afstand houden, elkaar niet onnodig opzoeken. Nederland is vrijwel geheel in een ‘Corona-angst’ geschoten en …
Lees meer
SYNDLE TALK! – Textura
TEXTURA Talk is een webinar vanuit SYNDLE over kennisoverdracht in relatie tot slik- en voedingsproblemen. Hoe zorg je dat medewerkers up-to-date blijven? Met welke frequentie bied je trainingen en opleidingen aan? Wanneer kan het IDDSI model communicatie met betrekking tot consistenties verbeteren? Hoe kan je digitale tools inzetten om kennis te borgen? Dit webinar geeft …
Lees meer
Het Nieuwe Gastvrije Normaal
Hallo Mood Makers, Gastvrijheid en de anderhalve meter samenleving. Wordt dat een goede combi? Het is ondertussen alweer week 8 van de lockdown. Wij beginnen ons af te vragen wat het effect van de ‘social distancing’ is op ons gedrag in de toekomst. Zal deze ervaring een permanente verandering teweeg brengen of is het slechts …
Lees meer
De Ananas: Symbool Voor Gastvrijheid
Wellicht is het je weleens opgevallen dat bedrijven in de gastvrijheidsbranche weleens de ananas als symbool gebruiken. Internationaal is de ananas het symbool van gastvrijheid. hoe zit dat? Waar komt dat vandaan? De oorsprong De oorsprong gaat terug naar de kolonisatie van Amerika. Omdat de handelsroutes tussen Amerika en de Caribische eilanden lang en gevaarlijk …
Lees meer